Nieuwsberichten

De laatste nieuwtjes van Het Luierpark

Nieuws
Tineke Ras

1-jarig bestaan van Het Luierpark

Viering 1-jarig bestaan Op 29 maart 2018 bestond het Luierpark 1 jaar. Vele bezoekers kwamen langsom dit samen te vieren onder het genot van koffie, thee met wat lekkers. Veel bezoekers kwamen met een leuke attentie, waaronder dit mooie bordje die nu inmiddels geplaatst is in Het Luierpark.

Lees verder »
Nieuws
Tineke Ras

Cheque voor Het Luierpark

De Rabobank Almere schenkt het Luierpark een cheque. Tineke Ras werd door de Rabobank Almere verrast met een cheque voor Het Luierpark . Deze werd uitgereikt op het kantoor van de Rabobank Almere .

Lees verder »
Nieuws
Tineke Ras

Burgemeester Franc Weerwind

Op 14 november bracht Burgemeester Franc Weerwind een bezoekje aan Het Luierpark. De burgemeester was erg onder de indruk van Het Luierpark en vond dit een geweldig initiatief. Tijdens de rondleiding die we samen door Het Luierpark hielden, bekeek burgemeester Franc Weerwind alle bordjes die al geplaatst zijn bij een groot aantal bomen, erg goed.

Lees verder »
Nieuws
Tineke Ras

Nieuwe bomen voor Het Luierpark

Het Luierpark heeft 6 nieuwe bomen. Het Luierpark heeft 6 nieuwe bomen geplaatst. Drie vervangen en drie op de open plekken neergezet. Voor € 250,- met bordje en tekst kunnen jullie eigenaar worden van deze mooie Davidia’s. Deze boom is ook dan voor jullie.

Lees verder »