Nieuwsberichten

De laatste nieuwtjes van Het Luierpark

Nieuws

Coronaboom

Op 20 december 2021 is er een Japanse Noot gepland in Het Luierpark ter nagedachtenis aan de burgers van Almere die overleden zijn aan de gevolgen van Corona. De boom en plaquette worden nog onthuld. Met dank aan de Gemeente Almere en Growing Green Cites.

Lees verder »
Nieuws

Picknicktafel

Op 6 november 2021 is deze mooie picknicktafel geplaatst. Deze tafel is gesponsord door de bewoners van De Stripheldenbuurt en kinderdagverblijf Bolleboos. Het Park is veelvuldig gebruikt vooral in Coronatijd om te picknicken en kinderen kunnen in Het Luierpark heerlijk spelen.

Lees verder »
Nieuws

Radio 1 interview

Wie zijn de mensen die onze samenleving mooier maken; ons inspireren? Iedere week is bij Hilversum Uit iemand te gast die iets bijzonders teruggeeft aan de maatschappij. Op 17 april 2021 is dat Tineke Ras. Oprichter van Het Luierpark in Almere, een plek waar het leven en de dood samenkomt.

Lees verder »
Nieuws

Waterpomp

April 2021. Deze waterpomp is mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren: Huisartsenpraktijken Medi-Mere, Flevomakelaars, Kindercentrum De Kleine tuin, Donker Groep, Rommelse Communicatie Adviesbureau, Winkeliersvereniging Almere Buiten en donaties die mensen een warm hart toedragen.

Lees verder »
Nieuws

Insectenhotel

Met honderd bomen was het wachten op een insectenhotel. En deze staat nu in Het Luierpark. Met dank aan Growing Green Cities.

Lees verder »
Nieuws

Kunstwerk in het Luierpark

Wethouder Roelie Bosch onthulde 26 september 2020 een kunstwerk in Het Luierpark. Het Leger des Heils heeft een rode beuk geplant. Bij de boom werd een kunstwerk onthuld van stenen die vorig jaar tijdens de Walk of Peace door deelnemers voorzien waren van begrippen die betrekking hebben op vrede.

Lees verder »