Nieuwsberichten

De laatste nieuwtjes van Het Luierpark

Nieuws

Walk of Peace

Op 23 september was voor de vijfde keer de Walk of Peace in Het Luierpark. Met sprekers waaronder loco-burgermeester Roelie Bosch en veel zang en speeches. Het was een mooie en liefdevolle dag.

Lees verder »
Nieuws

Burgemeester Hein van der Loo

Op 22 augustus kreeg Het Luierpark bezoek van de nieuwe burgemeester van Almere
Burgemeester Hein van der Loo.
Hij was onder de indruk van de bordjes voor de bomen en hoe verzorgd het park eruit ziet.

Lees verder »
Nieuws

Donatie

Met dank aan de rekeninghouders die mee hebben gedaan aan Rabo ClubSupport heeft Het Luierpark dit mooie geldbedrag mogen ontvangen voor de twee kleine tafeltjes die gemaakt zijn door clienten van FPC De Oostvaarderskliniek.

Lees verder »
Nieuws

Onthulling Coronaboom met plaquette

Op 15 maart 2023 werd de Japanse noot met plaquette onthuld door Loco burgermeester Jesse Luijendijk en Dr. Han van der Steeg (directeur Huisartsenpraktijk Medi-Mere). Deze boom is geschonken door de Nederlandse Tuinbouwraad en de plaquette is gemaakt door clienten van de houtafdeling FPC de Oostvaarderskliniek. Deze boom is ter nagedachtenis aan de burgers van Almere die getroffen zijn door de Corona pandemie of daar dagelijks nog de gevolgen van ondervinden.

Lees verder »
Nieuws

Harold Hofstra

Op 26 oktober 2022 kwam dhr. Hofstra van Gedeputeerde Staten Flevoland op bezoek in Het Luierpark. In zijn portefeuille zit project Nieuwe Natuur. Hij was benieuwd naar Het Luierpark 5 jaar na dato en was zeer onder de indruk.

Lees verder »
Nieuws

Coronaboom

Op 20 december 2021 is er een Japanse Noot gepland in Het Luierpark ter nagedachtenis aan de burgers van Almere die overleden zijn aan de gevolgen van Corona. De boom en plaquette worden nog onthuld. Met dank aan de Gemeente Almere en Growing Green Cites.

Lees verder »