Nieuwsberichten

De laatste nieuwtjes van Het Luierpark

Nieuws

Nieuwe bomen voor Het Luierpark

Het Luierpark heeft 6 nieuwe bomen. Het Luierpark heeft 6 nieuwe bomen geplaatst. Drie vervangen en drie op de open plekken neergezet. Voor € 250,- met bordje en tekst kunnen jullie eigenaar worden van deze mooie Davidia’s. Deze boom is ook dan voor jullie.

Lees verder »
Nieuws

Wethouder Tjeerd Herrema op bezoek in Het Luierpark

Tjeerd Herrema was nieuwsgierig naar mijn park. Tjeerd Herrema heeft een rondleiding gekregen door Het Luierpark. Hij was zeer enthousiast. Wethouder Tjeerd Herrema op bezoek in Het Luierpark. Hij was nieuwsgierig naar mijn park en heeft een rondleiding gehad. Het was een leuke ontmoeting.

Lees verder »
Nieuws

Toegangsbord

Het toegangsbord van Staatsbosbeheer is klaar Het toegangsbord dat bij de ingang van het Luierpark komt te staan, is klaar. Op dit toegangsbord staat een korte uitleg over het Luierpark. Een eigen boom als kraamcadeau of een gedenkplek voor een overleden kindje.

Lees verder »
Nieuws

De eerste boom is voor Djenn

Speciaal voor de kleindochter van Tineke Op 12 april 2015 is “Djenn”, de kleindochter van Tineke geboren op Curaçao. De eerste boom is speciaal voor haar. Djenn woont zo ver weg, waardoor zij er niet bij kan zijn volgend jaar bij de opening van het park.

Lees verder »
Nieuws

Jan-Nico Appelman op bezoek in Het Luierpark

Jan-Nico Appelman zet zich als gedeputeerde voor Economische zaken in voor Flevoland (Nieuwe Natuur). Hij kwam dinsdag 19 juli een kijkje nemen in het Luierpark. Hij was erg benieuwd en kreeg een rondleiding, alles verteld over het verloop in het Luierpark.

Lees verder »
Nieuws

Bewerking van de bordjes

Hier is de zagerij waar de eikenhouten bordjes gemaakt worden. Hier worden de bordjes gemaakt van eikenhout. De teksten die op de bordjes komen worden in het hout gebrand.

Lees verder »